Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Verjaardagskalender maken

De verjaardagskalender is de meest verkochte kalender van Nederland. Wij hebben een lange traditie om verjaardagen te vieren. Je wilt geen verjaardag missen om op zijn minst de jarige te feliciteren. Een verjaardagskalender helpt je om geen jarige over te slaan.

Verjaardagskalender of wc-kalender

Verjaardagskalenders hangen in de meeste Nederlandse huishoudens op de wc. Vandaar dat we ook wel spreken over een wc-kalender. Het is een leuke manier om het toilet een beetje op te vrolijken en het is nog handig ook. Je hoeft de verjaardagen namelijk niet bewust te onthouden. Bij iedere gang naar de wc blik je automatisch even op de lijst met verjaardagen.  En we hebben natuurlijk allemaal wel eens gespiekt bij een ander of we op de kalender staan.

Verjaardagskalender of keukenkalender

Je hebt ook grote verjaardagskalenders die je bijvoorbeeld in de keuken kunt ophangen. Deze kalenders hebben meer schrijfruimte voor verjaardagen maar ook voor afspraken en uitjes. In ons drukke leven maken we meer en meer afspraken zoals, verjaardagen, trainen, sporten, feestjes enz. Dan is een centrale kalender voor het hele gezin een handige oplossing.

Verjaardagskalender met eigen foto's

Natuurlijk kun je je eigen foto's toevoegen aan je kalender. We hebben allerlei leuke indelingen gemaakt met 1,2,3 of 4 foto's op een kalender pagina. Tip! Houd met het selecteren van je foto's voor de kalender rekening met de seizoenen. Zo maak je een verjaardagskalender met je eigen foto's nog verrassender.

Verjaardagskalender 2018

Alle verjaardagskalenders die je bij ons maakt beginnen op de dag en jaar die jij zelf aangeeft. Je kunt dus nu al een verjaardagskalender 2018 maken. In de software kun je bovendien al je verjaardagen en afspraken opslaan zodat je ze bij het maken van een nieuwe verjaardagskalender weer kunt gebruiken. Wij hebben ook al een paar handige lijstjes voor je gemaakt zoals feestdagen 2018 en schoolvakanties 2018

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen