Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Fotokalender maken

Je eigen fotokalender maken. Maak bijvoorbeeld een verjaardagskalender, weekplanner of familiekalender. Wij hebben ze allemaal! Fotokalenders en planners zijn er in verschillende soorten en maten. Van verjaardagskalender tot familieplanner van klein tot groot, je vindt ze hier allemaal. Je bepaalt zelf in welke maand jouw foto kalender moet beginnen. Onze fotokalenders worden dubbelzijdig afgedrukt op stevig 250 grams glanspapier waar je ook goed op kunt schrijven. Uiteraard zijn als onze fotokalenders voorzien van een kalenderhaak.

Kalender

Formaat

Prijs

Bureaukalender

Bureaukalender

  • Afmeting: 30x11 cm
Verjaardagskalender - medium

Verjaardagskalender M

  • Afmeting: 33x12 cm
Verjaardagskalender - large

Verjaardagskalender L

Afmeting: 21x30 cm

Kalender large

Kalender L

Afmeting: 21x30 cm

Bureauplanner

Bureauplanner

  • Afmeting: 33x49 cm
Kalender XL

Kalender XL

Afmeting: 30x42 cm

Familiekalender - large

Familiekalender L

  • Afmeting: 24x33 cm
Verjaardagskalender XL

Verjaardagskalender XL

Afmeting: 30x42 cm

Iedereen kan een foto kalender maken

Iedereen kan een foto kalender maken. Met de gratis #foto-software is het heel eenvoudig. Je kiest de kalender die je wilt maken, je sleept jouw foto's op de pagina's en je voorziet de maanden van verjaardagen en belangrijke gebeurtenissen. Een verjaardagskalender of weekkalender maak je al in 10 minuten.

Veel kalender indelingen

Al onze kalenders hebben veel kalenderindelingen. Je kunt een of meerdere foto's bij iedere maand plaatsen. Met de software kun je de foto's voorzien van leuke kaders of sjablonen. Maak gebruik van de verschillende achtergronden om iedere maand zijn eigen uitstraling te geven. Denk daarbij aan de verschillende seizoenen en bijvoorbeeld het vakantiegevoel. Om je een beetje opweg te helpen hebben we een paar voorbeelden op deze website gezet.

Verjaardagskalender als cadeau

Het is altijd leuk om een verjaardagskalender cadeau te doen. Jouw eigen foto's en teksten maken de kalender heel persoonlijk om cadeau te doen. Het is ook altijd leuk om een verjaardagskalender cadeau te krijgen. Je vindt er heel eenvoudig een leuke plek voor.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen