Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

  

Goedkoop fotoalbum maken

In ons assortiment vind je al een heel goedkoop fotoalbum van 3,95 Euro.  Dit kleine fotoalbum is heel geschikt om een aantal foto's te bundelen die je wil delen met anderen.  Goedkoop wil niet zeggen dat de kwaliteit ook minder is. Dit fotoalbum heeft een sterke spiraalgebonden binding, dik papier (250 grams) en er zijn diverse uitvoeringen als het gaat om de omslag.  Maar er is nog meer. Voor dit kleine fotoalbum zijn ook nog eens extra luxe omslagen te verkrijgen. Voor slechts 2,95 Euro extra kijg je er eenmooie omslag bij.

Natuurlijk zijn er nog meer goedkope fotoalbums in ons assortiment te vinden. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een goedkoop fotoboek met harde kaft dan kom je uit bij het fotoboek M. Dit fotoboek is al verkrijgbaar vanaf 12,95 Euro. Dit fotoboek is als een boek gebonden en voorzien van een harde kaft. Je kunt je eigen foto's en teksten ook op de omslag zetten.

Een eerlijke prijs

De prijzen die wij op de deze website vermelden zijn eerlijke prijzen. Er zijn dus geen verborgen kosten zoals administratie of betalingskosten. Ook rekenen wij geen toeslagen voor het plaatsen van foto's op het omslag. U betaalt de prijs zoals die is genoemd plus de genoemde portokosten.  Wel zo eerlijk en makkelijk !

Iedereen kan een fotoalbum maken

Een fotoalbum maken is makkelijk. Je download de gratis software die wij speciaal hebben ontwikkeld. Je kiest het fotoboek dat je wil maken, en je sleept heel eenvoudig jouw foto's op de pagina's. De  software bevat heel veel leuke indelingen, kaders en sjablonen om er in een handomdraai iets leuks van te maken. Om je te laten zien hoe eenvoudig het is hebben wij daarom een aantal korte video's gemaakt waarin we laten zien hoe je een fotoalbum maakt.  Moet je maar eens kijken

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen