Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

  

Fotoboeken test Zoom 2014

In de september 2014 uitgave van Zoom.nl zijn onze fotoboeken getest en beoordeeld met een 8.0. Daar zijn we natuurlijk trots op. Te meer omdat we in de afdrukkwaliteit uitblinken.

"Over het resultaat zijn we uiterst tevreden, het op echt fotopapier afgedrukte fotoboek ziet er werkelijk prachtig uit"

Bron: Zoom.nl september 2014

 
Het arikel beschrijft in algemene zin het profiel van MyPhotoFun waarbij de onderstaande regel ons opviel.

"MyPhotoFun heeft een behoorlijk aantal verschillende soorten fotoboeken, waaronder losbladige bijvulbare albums en albums met videoscherm."

Bron: Zoom.nl september 2014 uitgave

Zoom heeft precies beschreven waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers. Naast de reguliere fotoboeken, die bij ons overigens altijd een maatje groter zijn dan de concurrent, leveren wij een uitgebreide lijn met spiraal gebonden fotoboeken en luxe fotoboeken die je achteraf ook nog eens kunt bijvullen. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een fotoboek te vinden.

Neem bij voorbeeld een bruiloft. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een groot vierkant fotoalbum met een lederen omslag (trouwalbum), of misschien een fotoboek op echt fotopapier. Natuurlijk ook leuk om de gasten achteraf te voorzien van een kleine verzameling foto's in bijvoorbeeld een spiraal gebonden fotoboek.

Nieuwe software om je fotoboek te maken

Hoewel Zoom.nl in het artikel niet echt in gaat op het maken van een fotoboek is er een kritische noot over de software. De software werkt goed maar sommige functies liggen niet voor de hand en is het even zoeken voordat je ze gevonden hebt.

Onze editor doet nu zo'n 10 jaar dienst en wij hebben in die tijd natuurlijk niet stil gezeten. De vele reacties, opmerkingen en tips die wij van u ontvingen, hebben geresulteerd in een nieuwe versie van de fotosoftware. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een splinter nieuwe fotoboek editor 6.0. Het unieke aan deze software is dat u alle bewerkingen op de pagina uitvoert. Zo houdt u overzicht en hoeft u nooit te zoeken naar functies.

U kunt de nieuwe versie al uitproberen. We hebben een Beta versie van de fotosoftware online gezet.

Fotoboek ontwerp service

Veel mensen vinden het fantastisch om een mooi fotoboek van bijvoorbeeld hun vakantiefoto's te maken. Ze nemen zich voor om er een mooi fotoboek van te maken maar uiteindelijk komt het er niet van. Geen tijd, geen inspiratie. Daarom hebben we dit voorjaar een totaal nieuw idee gelanceerd.  Geef ons uw foto's en wij maken uw boek. U stuurt ons uw foto's via internet.  U kunt daarna kiezen uit verschillende fotoalbumspecialisten die het fotoboek voor u gaan maken. U kunt het ontwerp vervolgens online bekijken en verbeteringen aan de ontwerper doorgeven. Bent u tevreden met het resultaat dan bestelt u het fotoboek eenvoudig online. Probeer het maar !

Video fotoboek

Zoom ontdekt ook nog een andere trend. Steeds meer mensen maken korte filmpjes met hun mobieltje. En wat is er nu mooier om de filmpjes bij je fotoboek te bewaren. Er zijn leveranciers waar je tegen betaling je video's kunt uploaden en met een codering in het fotoboek weer kunt oproepen. Wij gaan echter nog een stap verder. Ons video fotoboek heeft een eigen display op de voorkant van het fotoboek. Je kunt er tot wel 1 uur video op kwijt. Zo blijven foto's en video echt bij elkaar !

 

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen