Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

  

Tegenwoordig blijven veel  foto’s op de harde schijf staan of komen zelfs niet verder dan een mobieltje.  We maken steeds meer foto’s omdat het zo eenvoudig is geworden en we altijd een mobiele fotocamera bij ons dragen.  Maar naast al die leuke, ontroerende en blije momenten van nu, zien we  de overduidelijke rol van een fotoboek of familiealbum.  Ze vertellen een verhaal, zetten je terug in de tijd en bewaren je familiegeschiedenis.

Inmiddels weten wij dat de rol van het fotoalbum of familiealbum nog lang niet is uitgespeeld. Duizenden klanten bestellen bij ons met regelmaat hun eigen fotoalbum of fotoboek.

Voor het bekijken van een fotoboek is geen apparatuur nodig en dus heel toegankelijk.  In de huiskamer, bij vrienden, buiten in de zon, het is allemaal geen probleem.  Zo blijft het fotoboek een belangrijke rol spelen bij het vastleggen van je geschiedenis.  Fotoboeken kunnen bovendien worden voorzien van tekst, de onderlinge relatie tussen de foto’s komen optimaal tot hun recht op een fotoalbum pagina.

Door de komst van de digitale fotografie en services zoals die van MyPhotoFun is het heel eenvoudig geworden om je eigen fotoboek te maken.  Met veel meer mogelijkheden dan vroeger zet je nu een geweldig familieboek in elkaar met handige fotosoftware. Omdat het familieboek zo’n belangrijke rol speelt hebben wij in ons assortiment ook navulbare fotoalbums opgenomen. Zo kun je dus telkens fotobladen toevoegen aan jouw familiegeschiedenis.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen