Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Veilig betalen

Betalen doe je bij MyPhotoFun online. De website van MyPhotoFun loopt altijd over een beveiligde verbinding. Dit kun je heel eenvoudig controleren. In de adresbalk van jouw internet-programma zie je een slotje. Dit betekent dat alle informatie zoals jouw  persoongegevens over een beveildige verbinding naar onze servers worden gestuurd.

Beveiligde verbinding

Je kunt maar liefst op 4 verschillende manieren betalen. 

IDeal

Als je gewent bent om te internet bankieren via ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan is IDeal misschien de meest eenvoudige manier om te betalen.

Jouw betaling komt direct bij ons binnen zodat we kunnen beginnen met het maken en samenstellen van jouw bestelling. De levertijd gaat in zodra wij jouw betaling hebben ontvangen.

Mastercard en Visacard

Bent u gewent om uw internet aankopen te betalen met een Mastercard of Visacard? dan zijn deze bij ons meer dan welkom. We rekenen geen extra kosten voor betalingen via Visakaart en Masterkaart. Afhankelijk van je kaart moet u je gebruik maken van een reader of password om je betaling te voltooien.

Jouw betaling wordt direct afgehandel. We kunnen dan direct beginnen met het maken en samenstelling van jouw bestelling. De levertijd gaat in zodra wij jouw betaling hebben ontvangen.

Bankoverschrijving

Als je voor een bankoverschrijving kiest kun je zelf het openstaande bedrag overmaken naar de opgegeven rekening. Let er goed op dat je de referentie van je opdracht goed overneemt op je betaling. Een bankoverschijving duurt in de regel 3 werkdagen. Houd er dus rekening mee dat de leverijd langer wordt. We beginnen pas met het maken van jouw bestelling zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Annuleringen

Zodra je een bestelling hebt geplaatst wil je die natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. We beginnen dus al heel snel met het maken en samenstellen van jouw bestelling. Omdat ieder product speciaal voor jou wordt gemaakt vallen onze producten niet onder de wet kopen op afstand.

Als je een opdracht wilt annuleren dan kan dit alleen als we nog niet aan je opdracht zijn begonnen. Bel ons dus direct als je een opdracht wilt annuleren. We kunnen je opdracht alleen annuleren als we er nog niet aan zijn begonnen.

Levertijden

Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen gaat de levertijd in. De meeste producten maken wij in eigen huis. Dat betekent dat we heel veel producten al binnen 24 uur aan je kunnen versturen. Andere producten duren iets langer omdat ze bijvoorbeeld moeten drogen. De levertijd staat bij ieder product op deze website vermeld.

Bezorging

Wij versturen alle bestellingen via TNT Post. De producten worden allemaal voorzien van een stevige verpakking zodat je ze onbeschadigd ontvangt. Als er tijdens de post toch iets is misgegaan laat het ons dan direct weten. Onze klantenservice zal waarschijnlijk een foto van de beschadiging willen zien en je ontvangt van ons gratis een nieuw exemplaar.  Ben je om een andere reden niet tevreden met jouw product neem dan ook contact op met de klantenservice. We kunnen je heel veel leren over hoe je een product mooier kunt maken. Kijk ook eens naar onze garantievoorwaarden regeling.

 

 

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen