Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Foto op plexiglas

Wil je een foto met een heel hoog contrast afdrukken dan is plexiglas een heel geschikt materiaal. De foto wordt op de achterkant van een heldere plexiglas plaat geprint. Hierdoor wordt het invallende licht optimaal gebundeld en ontstaat een heel hoog contrast. Het plexiglas is verkrijgbaar in verschillende diktes. 

Kies jouw foto op plexiglas


Prijs:00.00

Specificaties:

Geprint op Plexiglas
Productietijd 5 werkdagen
Verzendkosten NL/BE € 4.95
Glasdikte 3mm, 5mm, 8mm
Optie: Afstandhouders, wit of doorzichtig

Glasdiktes

Er zijn verschillende glasdiktes verkrijgbaar. Te weten 3mm, 5mm,8mm Bij de grotere formaten is het verstandig om te kiezen voor dikkere glasdiktes. Dikker glas is voor de kleinere formaten niet noodzakelijk maar geeft wel een extra mooi effect. 

Plexiglas ophangen

Foto op plexiglas komt het beste tot zijn recht als je hem iets van de muur monteert. Daarvoor hebben we speciale afstandhouders die je als optie kunt meebestellen. De afstandhouders monteer je aan de zijkant van de glasplaat. Je hoeft dus geen gaten te maken in de plexiglas plaat.

Je foto met wit of zonder wit geprint.

Een foto op glas wordt standaard met een witte achtergrond geprint. De witte gedeeltes van je foto zijn daardoor zichtbaar, maar het is ook mogelijk de witte onderdelen weg te laten. Je foto krijgt hierdoor meer diepte en dit geeft een ruimtelijk effect. De meerprijs van het weglaten van witte onderdelen is 35% van de foto op glas prijs van het betreffende formaat. Je kunt je keuze aangeven tijdens het bestelproces.

Kunnen wij je helpen?

Onze telefonische helpdesk is nu open. U kunt ons bellen op 036 7115099. U kunt ons ook bereiken via het vragen formulier.

Onze telefonische helpdesk is nu gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 uur tot 15:00 uur. U kunt ons nu bereiken via het vragen formulier.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen