Wij maken gebruik van cookies om de website makkelijker en persoonlijker te maken. Sluiten

Jouw mooiste foto aan de muur!

Onze selectie van verschillende soorten wanddecoratie producten. Je kan kiezen uit canvas, plexiglas, hout of aluminium. 

Foto op canvasdoek

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een persoonlijke foto op canvas kan niet ontbreken in ieder interieur! Wat ook leuk is, is een canvasdoek met een spreuk of mooie tekst. Ook een verzameling van kleinere canvasdoeken bij elkaar geeft een erg leuk effect.

Beschikbaar vanaf €12,95
wanddecoratie canvas


Foto op plexiglas

Zeer fraai voor een strak interieur. Jouw mooiste foto wordt afgedrukt op 5mm dik plexiglas en is geschikt voor binnen of buiten. Een luxe en exclusieve uitstraling!

Beschikbaar vanaf €24,95wanddecoratie plexiglas


Foto op hout

Deze foto op hout past in ieder interieur. Kies uit verschillende soorten hout zoals vurenhout, multiplex of ayoushout. Ayoushout is tevens geschikt voor buiten! Kies zelf of de planken horizontaal of vertikaal lopen. Met of zonder "whitewash", waarbij het hout eerst een witte laag verf krijgt en daarna de foto afgedrukt wordt. Dit maakt de houtnerf minder aanwezig en de foto komt hierdoor beter naar voren (wordt aangeraden).

Beschikbaar vanaf €15,95wanddecoratie hout


Foto op aluminium

Een stoere foto op de muur of een industrieel tintje geven aan je interieur? Met deze foto op aluminium kan dat! Kies j e voor de geborsteld aluminium versie dan zie je de structuur van het aluminium door de lichte gedeeltes van de foto heen. Kies je voor wit aluminium dan wordt je foto zeer scherp afgedrukt op een witte aluminium plaat waardoor het contrast van de foto super wordt.

Beschikbaar vanaf €20,95wanddecoratie aluminium

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het typen