Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

 036 711 5099   Email

Trouwalbum maken

Maak jouw bruiloft compleet met een trouwalbum

Een trouwalbum mag op jullie huwelijksdag natuurlijk niet ontbreken. Bijzondere en onroerende momenten die gedurende de huwelijksdag zijn vastgelegd verzamel je heel eenvoudig in een trouwalbum. Wij bieden een zeer breed assortiment fotoalbums met een exclusieve uitstraling zodat jullie trouwdag voor altijd op een waardevolle manier blijft opgeslagen.

Zelfs als jullie trouwfotograaf al een geweldig trouwalbum maakt is het super leuk om ook je eigen foto's in een luxe fotoboek te bewaren. Op deze manier zijn je foto's altijd toegankelijk en deel je jouw gelukkigste moment met familie en vrienden. Op deze pagina vind je een overzicht van de fotoalbums en fotoboeken die zeer geschikt voor het maken van een trouwalbum.  Kijk ook eens naar de fotoboeken op echt fotopapier. Betere kwaliteit is niet te krijgen. De pagina's worden afgedrukt op echt foto papier.

Lees verder

Hoe maak je zelf een trouwalbum

Zelf een trouwalbum maken is heel eenvoudig met de gratis software van MyPhotoFun en de luxe fotoboeken die wij speciaal voor trouwerijen hebben ontwikkeld.  Zorg ervoor dat je van de hele dag foto's hebt. Op een bruiloft zijn meestal meerdere genodigden die foto's maken. Of je maakt gebruik van een bruidsfotograaf. Verzamel na afloop alle foto's en plaats ze in verschillende mappen op je computer. Maak vervolgens een extra map aan voor jouw trouwalbum. Selecteer de foto's die je wilt gebruiken en kopieer deze naar jouw trouwalbum foto map.
De software sorteert de foto's automatisch op datum en het tijdstip dat de foto is gemaakt. Je hoeft dus geen rekening te houden met de verschillende namen van de verschillende fotocamera's.

Als je de organisatie van jouw trouwdag aan andere overlaat zoals bijvoorbeeld een ceremoniemeester, vraag hem/haar dan om er voor te zorgen dat van alle belangrijke, ontroerende en blije momenten foto's worden gemaakt. Zo maak je heel eenvoudig een compleet en waardevol trouwalbum.

Tip!

Zorg er voor dat er van alle gasten een portretfoto wordt gemaakt. Heel leuk om later terug te zien wie er allemaal op jullie bruiloft zijn geweest.

De kwaliteit van foto's in een trouwalbum

Een trouwalbum is meestal groot van formaat. Bovendien is het vaak mooi om foto's over de hele pagina af te drukken. In dat geval heb je voldoende megapixels nodig. Als je gebruik maakt van een bruidsfotograaf is dit meestal geen probleem. Vraag de fotograaf altijd om hoge resolutie foto's.  Als je zelf foto's maakt zorg er dan voor dat je fotocamera op de maximale kwaliteit slaat ingesteld. Je kunt foto's later altijd kleiner maken. Te kleine foto's kun je echter nooit meer vergroten.  Let er ook op dat foto's via bijvoorbeeld facebook of online fotodiensten meestal al verkleind zijn. Hierdoor zijn ze ongeschikt om groot in een trouwalbum af te drukken. De fotosoftware van MyPhotoFun heeft een indicator waarmee je kunt zien of een foto voldoende kwaliteit heeft om hem af te drukken. 

Denk ook aan de ouderboekjes

Een extra fotoboekje of fotoalbum met foto’s van julliehuwelijksdag.  Leuk om cadeau te doen aanouders en gasten.  Er zijn verschillende fotoboekjes en fotoalbums die geschikt zijn als ouderboekje. Denk bijvoorbeeld aan het pocket fotoalbum of pocket fotoboek. Ouderboekjes of kleine fotoboekjes van jullie bruiloft zorgen voor een leuke verrassing.

sluiten

Geschikte producten voor een trouwalbum

Exclusive aluminium XXL

  • Afmeting: 48x33cm
Luxe losbladig aluminium fotoalbum XXL
129.00

Exclusive fotoalbum large vierkant

  • Afmeting: 33x32cm
luxe losbladig fotoalbum large vierkant
15.00

Luxe fotoalbum large vierkant

  • Afmeting: 32x33cm
Losbladig fotoalbum large vierkant
24.95

Aluminium Video fotoboek

  • 30x30 cm
  • 1 uur video in omslag
  • (Wit)Aluminium omslag
Aluminium Video fotoboek
99.00

Fotoboek op fotopapier

  • Top fotokwaliteit FUJI papier
  • Zijdeglans of hoogglans
  • Vlakliggend
Fotoboek op fotopapier
27.95

Maak je fotoboek in 3 simpele stappen:

1. Kies je foto's

Upload iw fotos

Upload foto's vanaf je computer of log in met Facebook of Google.

2. Kies een stijl

Kies een fotoboek om te maken

Kies een fotoboek en stijl. Je bepaalt zelf hoe het boek eruit moet zien.

De albumspecialist
gaat aan het werk

Kies je fotoboek thema

Heb je een voorkeur? Kies dan je favoriete albumspecialist

3. Bekijk en verbeter

Bekijk je fotoboek online

Bekijk het resultaat online, verbeter, voeg teksten toe en bestel.

De ontwerpservice is GRATIS!

Je betaalt pas als je besluit het fotoboek te kopen...