Het meest populaire formaat fotoboek. Van 20-100 pagina's. Foto's komen mooi tot hun recht door het royale vierkante formaat. 

  • Afmeting: 30x30 cm
  • 20-100 pagina's
  • Hoogglans of zijdeglans
  • 170 grams papier
  • Als boek gebonden met een harde kaft
  •  Levertijd: 5 werkdagen
  • Als pakket verstuurd. (Bel stuk)

Opties

  • Vlakliggende binding.
  • Hoogglans gelakt.
Zelf aan de slag met de gratis software

Leuk om te weten

Je eigen vrijstaande foto's en cliparts in je fotoboek

Vanaf nu is het mogelijk om vrijstaande afbeeldingen in je fotoboek, kalender, agenda of ander fotoproduct te gebruiken. Vrijstaande...

Maak jouw bruiloft compleet met een trouwalbum

Een trouwalbum mag op jullie huwelijksdag natuurlijk niet ontbreken. Bijzondere en onroerende momenten die gedurende de huwelijksdag zijn vastgelegd verzamel je heel eenvoudig in een trouwalbum. Wij bieden een zeer breed assortiment fotoalbums met een exclusieve uitstraling zodat jullie trouwdag voor altijd op een waardevolle manier blijft opgeslagen.

Zelfs als jullie trouwfotograaf al een geweldig trouwalbum maakt is het super leuk om ook je eigen foto's in een luxe fotoboek te bewaren. Op deze manier zijn je foto's altijd toegankelijk en deel je jouw gelukkigste moment met familie en vrienden. Op deze pagina vind je een overzicht van de fotoalbums en fotoboeken die zeer geschikt voor het maken van een trouwalbum.  Kijk ook eens naar de fotoboeken op echt fotopapier. Betere kwaliteit is niet te krijgen. De pagina's worden afgedrukt op echt foto papier.

Aluminium fotoalbum

Aluminium fotoalbum

Afmeting: 33x48cm

Het Aluminium fotoalbum is zeer geschikt als trouwalbum. Open geslagen is beslaan de foto's bijna 1 meter. Levens grote foto's afgedrukt op dik 200 grams zijdeglans papier. Met dit fotoalbum maak je indruk. De aluminium omslag gaat een leven lang mee en de pagina's zijn veilig opgeborgen. 

Vanaf:

€ 139,95

Alumium Fotoalbum maken
 
8,6
Verzamel XXL aluminium
5 beoordelingen.
 
Luxe fotoalbum

Luxe fotoalbum large

Afmeting: 33x32cm

Het Luxe fotoalbum is een royaal vierkant album. Door de luxe omslag in verschillende kleuren, waaronder ook wit, maken dit product zeer geschikt als trouwalbum. De dikke pagina's geven dit fotoalbum een extra mooie uitstraling. Het luxe fotoalbum wordt geleverd met een opberg cassette. 

Vanaf:

€ 39,95

Luxe fotoalbum maken
 
7,9
Verzamel large exclusive
86 beoordelingen.
 
Fotoboeken op echt fotopapier

Fotoboek op echt fotopapier

Afmeting: 30x30cm

Het Fotoboek op echt fotopapier is een top-fotoalbum. De pagina's zijn afdrukt op echt fotopapier. De pagina's zijn gebonden volgens het "layflat" principe waardoor ze helemaal open blijven liggen. Zo kun je foto's heel eenvoudig over twee pagina's afdrukken (spread).  Kijk ook eens naar de andere fotoboeken op echt fotopapier.

Vanaf:

€ 49,95

Fotoboek op echt fotopapier maken
 
8,1
Fotoboek echt fotopapier A-4 liggend hoogglans 24
9 beoordelingen.
 

Hoe maak zelf een trouwalbum

Zelf een trouwalbum maken is heel eenvoudig met de gratis software van MyPhotoFun en de luxe fotoalbums die wij speciaal voor trouwerijen hebben ontwikkeld.  Zorg ervoor dat je van de hele dag foto's hebt. Op een bruiloft zijn meestal meerdere genodigden die foto's maken. Of je maakt gebruik van een bruidsfotograaf. Verzamel na afloop alle foto's en plaats ze in verschillende mappen op je computer. Maak vervolgens een extra map aan voor jouw trouwalbum. Selecteer de foto's die je wilt gebruiken en kopieer deze naar jouw trouwalbum foto map.
De software sorteert de foto's automatisch op datum en het tijdstip dat de foto is gemaakt. Je hoeft dus geen rekening te houden met de verschillende namen van de verschillende fotocamera's.

Als je de organisatie van jouw trouwdag aan andere overlaat zoals bijvoorbeeld een ceremoniemeester, vraag hem/haar dan om er voor te zorgen dat van alle belangrijke, ontroerende en blije momenten foto's worden gemaakt. Zo maak je heel eenvoudig een compleet en waardevol trouwalbum.

Tip!

Zorg er voor dat er van alle gasten een portretfoto wordt gemaakt. Heel leuk om later terug te zien wie er allemaal op jullie bruiloft zijn geweest.

De kwaliteit van foto's in een trouwalbum

Een trouwalbum is meestal groot van formaat. Bovendien is het vaak mooi om foto's over de hele pagina af te drukken. In dat geval heb je voldoende megapixels nodig. Als je gebruik maakt van een bruidsfotograaf is dit meestal geen probleem. Vraag de fotograaf altijd om hoge resolutie foto's.  Als je zelf foto's maakt zorg er dan voor dat je fotocamera op de maximale kwaliteit slaat ingesteld. Je kunt foto's later altijd kleiner maken. Te kleine foto's kun je echter nooit meer vergroten.  Let er ook op dat foto's via bijvoorbeeld facebook of online fotodiensten meestal al verkleind zijn. Hierdoor zijn ze ongeschikt om groot in een trouwalbum af te drukken. De fotosoftware van MyPhotoFun heeft een indicator waarmee je kunt zien of een foto voldoende kwaliteit heeft om hem af te drukken. 

Denk ook aan de ouderboekjes

Een extra fotoboekje of fotoalbum met foto’s van julliehuwelijksdag.  Leuk om cadeau te doen aanouders en gasten.  Er zijn verschillende fotoboekjes en fotoalbums die geschikt zijn als ouderboekje. Denk bijvoorbeeld aan het pocket fotoalbum of pocket fotoboek. Ouderboekjes of kleine fotoboekjes van jullie bruiloft zorgen voor een leuke verrassing.